Praktisch zaken

Werkwijze

Afhankelijk van de hulpvraag die wij bij het intake gesprek geformuleerd hebben hanteer ik verschillende methodes, oefeningen en gespreksvormen. Mijn visie is gericht op de basisprincipes van Groundwork (www.groundwork.nl). Deze basisprincipes zijn gebaseerd op integratie van theologie en psychologie.

Ook als je niet Christen bent of je beeld van God of Jezus is negatief dan ben je altijd van harte welkom. In vrijheid Leven is nog steeds gebaseerd op de waarheid.

Wil je graag wandelen tijdens een sessie omdat activiteit beter bij je past dan wandel ik graag met je mee. In beweging zijn, geeft ruimte in je hoofd en in je lijf. Praten gaat soms makkelijker in de natuur. Wandelen geeft ook energie en een andere omgeving geeft een ander perspectief.

Hoe werkt een sessie?

Vanuit een intakegesprek verkennen we samen de hulpbehoefte. We maken een begeleidingsplan waarin we beschrijven wat je wilt bereiken en/of verwerken en welke doelen je wilt stellen. Na een aantal sessies hebben we een evaluatie gesprek en kijken we naar de vooruitgang en wat je verder nodig hebt.

Hoe lang duurt een coachingstraject?
Dat verschilt per persoon. Je mag uitgaan van 8 tot 10 sessies van 1-1,5 uur.

 

Wat is het tarief?
Individuele sessie     60 min    € 65,-

Individuele sessie     90 min    € 90,-
Duo (met partner)      60 min    € 85,-
Duo (met partner)      90 min    € 120,-

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW. Een afspraak kosteloos afzeggen is mogelijk tot 24 uur van tevoren.

Ben ik hiervoor verzekerd?

Nee, toch willen werkgevers of kerken wel regelmatig mee betalen aan persoonlijke coaching. Ga hierover zeker in gesprek.

Beperkte middelen

Beschik je over beperkte financiële middelen en je wilt wel graag een traject volgen bij LEVen, neem dan contact met mij op. Samen komen we dan tot een oplossing. 

De praktijk LEVen is aangesloten bij Solopartners klachtenregeling.