Wie is Madelon

Ik ben getrouwd met Klaas en samen hebben wij 3 kinderen. Carmen en Tristan zijn in mijn leven gekomen toen ik een liefdesband met Klaas aan ging. Lev hebben we samen gekregen. 

In mijn karakter komen compassie en leiderschap samen. Mijn liefde voor mensen is groot. Vanuit die liefde wil ik je verder meenemen in het proces om stappen te zetten richting je ware ik.

De stormen van het leven heb ik doorstaan door te leven met lef, moed, hoop en humor. Leren omgaan met pijn, teleurstelling en eenzaamheid. Maar ook door focus te houden en doelgericht te zijn.

Onderweg heb ik geleerd echt te genieten, mild te mogen zijn voor mijzelf en voor anderen. In kwetsbaarheid kracht zien! 

Van een God op afstand heb ik een levende relatie met Hem mogen opbouwen en daarin zoekende naar Zijn onvoorwaardelijke liefde en genade. 

Het geknakte riet breekt hij niet af, de kwijnende vlam zal hij niet doven. Het recht zal hij zuiver doen kennen.

 

Jesaja 42:3

Opleiding

Tijdens mijn reis heb ik 20 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt op verschillende niveaus. Door een pastorale functie in de kerk ontdekte ik een nieuw talent om mensen te helpen en te bemoedigen. En zo ontstond mijn passie om te mogen begeleiden van mensen die gebroken zijn, naar een beter Leven.  

De organisatie Groundwork kwam op mijn pad en daar heb ik een opleiding gevolgd tot Christelijke integratieve coach. 

Als vrijwilliger heb ik mij ingezet als pastoraal werker, deelgenomen aan verschillende commissies zoals het organiseren van gemeente- en ontmoetingsdagen en het opstellen van beleid binnen een kerk. Daarnaast ben ik voorzitter geweest van een stichting die er op gericht is om mensen te begeleiden en ondersteunen bij de moeilijkheden van het dagelijks leven.