Workshops/Lezingen

Spreken
Een passie van mij is lezingen geven en daarin mensen het gevoel geven dat ze waardevol en geliefd zijn.
Dit mag je ook voelen, denken en aanvaarden. Het vertellen over de onvoorwaardelijke liefde van God is voor mij pure genade. De gelijkenis uit de bijbel over de verloren zoon die ondanks alles mag terugkomen bij zijn vader, gaat over die onvoorwaardelijke liefde.
Dit gaat leven in jezelf als je mag beseffen wat onvoorwaardelijke liefde is. Het weten en denken dat God onvoorwaardelijk van je houdt, dat is waar het begint. Het daadwerkelijk ook voelen en aanvaarden dat jij Zijn geliefde zoon/dochter bent, is bijzonder.
Het is groter dan we ooit kunnen beseffen en het gaat dieper dan we ooit kunnen voelen.

Er zijn verschillende thema’s waarover ik graag
wil spreken:

Identiteit en gedrag
Onvoorwaardelijke liefde van God
Vertrouwen
Geloof jij en je partner nog niet
De stem van God verstaan
De weg naar mijn bestemming met God

Het spreken kan ook gecombineerd worden met een workshop. Het in praktijk brengen waarover we gesproken hebben werkt altijd heel goed en verhelderend. Zo maak je de overgang naar het dagelijks leven praktisch.

Wil je hier eens met mij over van gedachten wisselen, dan mag je telefonisch contact met mij opnemen. Tarieven voor het spreken en workshops zijn in overleg.

 

(Stilte) wandelingen

Wil jij wandelen met een groep of individueel? Ben jij op zoek naar rust en naar genieten van het leven en de natuur? Dan is een (stilte) wandeling misschien iets voor jou/jullie. Er zijn verschillende manieren om te wandelen. Dit kan zijn in stilte, met een thema of een combinatie hiervan. Stilte is het begin van een innerlijke reis waarin je veel ontdekkingen doet over jezelf en je verlangens. 

Weet dat ik naast je wandel en dat er ruimte is om te delen. Ik ben er om te luisteren en je te bemoedigen. 

Wandelen is voor iedereen

Voor de wandeling hoef je niet sportief te zijn, het is voor iedereen die wil genieten van de natuur en van rust.  Een wandeling is ongeveer 5 km. In overleg kunnen we de wandeling korter of langer maken.

Tarieven en duur wandeling

Het is mogelijk om in de ochtend, de middag en de avond te wandelen. De duur van een wandeling is ongeveer 1,5 uur en kost 15 euro per persoon. 

Be light, live light, stay close to the light.